Henkilöstöpalvelut

HENKILÖSTÖPALVELUT

Henkilöstövuokrauksella voidaan optimoida yrityksenne henkilöstöresurssit sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin tarpeisiin. Henkilöstönvuokraus tarjoaa oivan vaihtoehdon erityisesti silloin, kun yrityksen omien henkilöstöresurssien kasvattaminen ei ole kannattavaa. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi projektiluontoiset työt. Kauttamme saa osaavia työntekijöitä nopeasti ja vaivattomasti esimerkiksi seisokkeihin ja vaihteleviin resurssitarpeisiin.

HENKILÖSTÖVUOKRAUKSEN HYÖDYT KAUTTAMME

Oikeat ja ammattitaitoiset osaajat – Vuosien kokemuksemme ja laajan verkostomme ansiosta pystymme hankkimaan pätevän työntekijän vaivattomasti juuri siksi aikaa kuin tarvitsette. Etsimme oikean henkilön tarvittaessa erittäinkin nopealla aikataululla. Vuokrasuhteen päätyttyä voitte halutessanne palkata työntekijän vakituisesti yritykseenne. 

Huolehdimme kaikista vuokratyöntekijän työsuhdeasioista – Huolehdimme puolestanne palkanmaksusta, työterveydenhuollosta, vakuuttamisesta ja koulutuksesta sekä tarvittaessa myös työvarusteista. 

Tuomme tasapainoa ja helpotusta kysynnän vaihteluihin – Kauttamme pystytte huomioimaan kätevästi ja tehokkaasti vaihtelut henkilöstöresurssien tarpeessa esimerkiksi sesonkien aikana tai muutoin kysynnän äkillisesti kasvaessa.